Incredible איך להכין בצק למופלטה References


Incredible איך להכין בצק למופלטה References. לעבד את המצרכים לבצק מעט דביק לקמח מעט את משטח עבודה ללוש דקה את הבצק לשמן קערה להניח את הבצק לכסות ולתת 5 דקות מנוחה. מחממים מחבת עד שהיא חמה מאוד ומניחים עליה את המופלטה הראשונה.

איך מכינים בצק עלים? מתכון להכנת בצק עלים מאת ברי סייג • מתכונים מרחבי
איך מכינים בצק עלים? מתכון להכנת בצק עלים מאת ברי סייג • מתכונים מרחבי from tasty-simple.co.il

• נניח אותה על המחבת החמה, וישר מכינים מכדור נוסף עוד מופלטה ונניח אותה על המולטה שכבר על המחבת. המצרכים להכנת 40 מופלטות הם קילוגרם אחד של קמח, 30 גרם שמרים טריים, כף סוכר, כף מלח, 2.5 כוסות של מים פושרים ושתי כוסות שמן. הוסיפו מים בהדרגה עד לקבלת בצק רך, גמיש.

הוסיפו מים בהדרגה עד לקבלת בצק רך, גמיש.


• נניח אותה על המחבת החמה, וישר מכינים מכדור נוסף עוד מופלטה ונניח אותה על המולטה שכבר על המחבת. המצרכים להכנת 40 מופלטות הם קילוגרם אחד של קמח, 30 גרם שמרים טריים, כף סוכר, כף מלח, 2.5 כוסות של מים פושרים ושתי כוסות שמן. 1 מערבבים בקערה את שני סוגי הקמח, מוסיפים את השמרים, המלח, השמן והמים ולשים טוב טוב, עד שמתקבל בצק חלק.

כך נמשיך עד שנגיע למצב של 15 מופלטות אחת על.


• כל מופלטה אנחנו נטגן רק בצד אחד. מצפים בנדיבות עם דבש וחמאה ומתפנקים עם המשפחה במאפה נדיר וחגיגי זה שעושה לכולם את החג! מחממים מחבת עד שהיא חמה מאוד ומניחים עליה את המופלטה הראשונה.

את כל המרכיבים יש לערבל במיקסר עם וו גיטרה ולאחר מכן יש לתת לבצק לנוח.


קבלו מתכון מנצח למופלטה רכה וטעימה המקבלת דקיקות מופלאה עם מרקם משגע וטעם עוד יותר. משמנים את הידיים, לוקחים כדור בצק ומותחים אותו עם הידיים לגודל המחבת. כשהבצק דק דק מעבירים למחבת ומטגנים את המופלטה עוברים לכדור הבא, משטחים אותו לכדי מופלטה דקה דקה כשהמופלטה מוכנה, מעבירים לתבנית שעל האש, מניחים את המופלטה על.

כשהמופלטה הבאה מוכנה, להוריד את נייר האפייה העליון מהמופלטה שבמחבת, להפוך את המופלטה ולשים עליה את המופלטה הבאה וכך ממשיכים עם המופלטות.


אופן ההכנה אין ספק שההכנה של אלו יותר קלה אבל אני אוהבת מופלטה עם בשר. בינתיים מכינים את המופלטה הבאה (עם נייר האפייה) במקביל הופכים את המופלטה שבמחבת, ומניחים מעליה את המופלטה החדשה. לעבד את המצרכים לבצק מעט דביק לקמח מעט את משטח עבודה ללוש דקה את הבצק לשמן קערה להניח את הבצק לכסות ולתת 5 דקות מנוחה.

מניחים עיגול בצק נוסף על הערמה, ממתינים כחצי דקה, והופכים את הערמה בשנית.


3 מחלקים את הבצק לכדורים של. משמנים מעט את הידיים ולשים את המסה עד שנוצר בצק שנפרד מדפנות הקערה בקלות , ניתן להוסיף קמח לפי הצורך (יש לעבוד מעתה בזריזות על מנת שתפוח האדמה שבבצק לא יהפוך לדביק. ברגע שהיא מזהיבה הופכים אותה ועל הצד הזהוב.


Komentar

Postingan populer dari blog ini

7+ Knockout Sports Bar The Colony Ideas

10+ Academy Sports In Baton Rouge Ideas

9+ Sports Force Parks On The Mississippi Article