Review Of איך להכין חטיף פצפוצי אורז ומרשמלו References
Review Of איך להכין חטיף פצפוצי אורז ומרשמלו References. 7 כוסות (200 גרם) פצפוצי אורז טבעיים ; מורידים את הסיר מהכיריים, מוסיפים את פצפוצי האורז ומערבבים כך שכל הפצפוצים מקבלים.

מרפדים את התבנית בנייר אפייה. בסיר קטן ממיסים שוקולד וממרח בוטנים. 2 מורידים מהאש ומוסיפים את פצפוצי האורז.
שמים את פצפוצי האורז בקערה רחבה.
התאהבו בעוגיות קלילות ומהירות להכנה עם 5 מרכיבים בלבד! פצפוצי אורז קראנצ'יים עם חמאת בוטנים, בננות מיובשות וציפוי של שוקולד מריר ולבן. מוסיפים את פצפוצי האורז ומערבבים בעדינות עד שכל הפצפוצים עטופים בשוקולד.
חותכים את המרשמלו לחצי (או משתמשים במרשמלו.
תבנית 20x30 מצופה בנייר כסף משומן. כוס וחצי פצפוצי אורז מלא 3/4 כוס חמאת שקדים טבעית 1/3 כוס סירופ מייפל אמיתי לשכבת השוקולד: 7 כוסות (200 גרם) פצפוצי אורז טבעיים ;
בשביל להכין את העוגיות הנפלאות הבאות לא תצטרכו חמאה, סוכר או אפייה.
משטחים בתבנית, כדאי על גבי נייר אפיה או ניילון נצמד, לחילוץ קל. 1 מערבבים בקערה את כל המרכיבים. מתכון לחטיף פצפוצי אורז ביתי, מהיר וקל להכנה
מורידים את הסיר מהכיריים, מוסיפים את פצפוצי האורז ומערבבים כך שכל הפצפוצים מקבלים.
1/2 כוס דבש / שוקולד לבן. שמים בסיר רחב את הסוכר,. במתכון צריך להמיס חמאה עם מרשמלו, ולהוסיף פצפוצי אורז לערבב ולחתוך לחתיכות יש מצב להחליף את זה לפרווה?
1 מעבירים את כל החומרים (חוץ מפצפוצי האורז) לקלחת גדולה ועל אש קטנה ממיסים תוך כדי ערבוב, עד לקבלת מרקם אחיד.
מוסיפים טחינה וממסים יחד במיקרוגל או על בן מארי עד שהכל נמס ומתקבלת תערובת אחידה. ממיסים חמאה בסיר רחב (בעדינות בלי שתזהיב). קוצצים את השוקולד ושמים בקערה.
Komentar
Posting Komentar