The Best איך להכין עוף קפוא במחבת References
The Best איך להכין עוף קפוא במחבת References. מבשלים את כנפי העוף במחבת. בחרו נתחים שבדרך כלל מבושלים במחבת, הכוללים פילה עוף או שדיים, ולעתים גם ירכיים.

אין הרבה בשר בכנפי הציפור, אבל הוא רך מאוד ומשמיץ בפה, והמנות מהן נהדרות הן כחטיף לבירה והן כמנה החמה העיקרית. מחממים שמן צמחי (1/8 אינץ') במחבת עד שהוא חם. יוצקים את המלח ומריחים את הכופתאות.
עד כאן בנוגע להקפאה, אבל מה עם ההפשרה?.
מנקים את העוף, שוטפים תחת מים קרים. כדי להפשיר עוף בינוני, בדרך כלל 10 דקות. צלייה של עוף קפוא מחממים תנור ל 350 f.
↑ הדרך הטובה ביותר להכין עוף קפוא ללא הפשרה ביצוע מספר הנחיות פשוטות יבטיח שהעוף הקפוא שלך בטוח לבישול.
מבשלים את כנפי העוף במחבת. כזו עסיסית ומתובלת היטב שמתמקמת היטב בתוך. מכינים את הגריל לחום ישיר בינוני.
תנו למים להתחמם מעט ולאחר מכן הוסיפו את חזה העוף הקפוא שלכם.
בישול עוף קפוא במחבת הוא קצת יותר. אז, איך לטגן כופתאות קפוא במחבת כאן: תיבול (לבחירה של מרינדה, בלילה או קרום);
קודם כל, מים מוזגים לסיר מתאים.
אפשר בהחלט לבשל עוף קפוא באמחבת טיגון. ירים את היד מי שלא אוהב שווארמה! את הנוזל הוא הביא לרתיחה.
פזרו מלח ופלפל, הפכו ותנו צריבה גם מהצד השני עד 5 דקות.
אם הסכין נכנס בקלות בתוך בשר ורוד ועסיסי נוזל חסר צבע הוא שפך, וסיימת. כיצד להפשיר בבטחה עוף קפוא קירסטי בק / סטוקסי יונייטד. אין הרבה בשר בכנפי הציפור, אבל הוא רך מאוד ומשמיץ בפה, והמנות מהן נהדרות הן כחטיף לבירה והן כמנה החמה העיקרית.
Komentar
Posting Komentar